Prva liga Srbije >>
Omladinska liga FSRZS >>
Kadetska liga FSRZS >>
Pionirska liga FSRZS >>
Košarka, Druga liga Srbije >>
Himne FK Sloboda >>
Smiler & FF - Freedom >>
Slobodine novine br. 1 >>
Slobodine novine br. 2 >>
Slobodine novine br. 3 >>
Slobodine novine br. 4 >>
 
 
05/08/2016 Sramota
Sloboda – Kolubara 2:3 (1:0). Strpljivo građena prednost, upropašćena za 15 minuta drugog poluvremena. Opstanak u ligi, u domenu teorije.

Na slici: Vukojičić više vremena proveo u raspravi sa sudijama, nego u igri.

Ekipa Kolubare je odigrala 12 utakmica u gostima ove sezone, na 10 nije postigla gol. U Užicu je to uradila tri puta. Podatak skoro frapantan kao onaj koji kaže da od 1. novembra do 28. aprila nismo pobedili na Begluku – praktično pola godine. I pored rezultatske, svake druge agonije, i monsunske kiše, na stadonu se okupilo oko 700 gledalaca. Sloboda je nastupala u sledećem sastavu:

............................ Tasić ......................

Marjanović ........ Babić ... Vidić ..... Vučković

...................... Tasić ... Milanović ..............

Miličić ................. Vukojičić ............ Emeka

.......................... Đorđević ......................

Izmene: Jeremić – Vučković (12); Emeka – Čumić (62); Petrović –Jeremić (73).

Dobro smo ušli u meč. Inicijativa je proizvela tri ne toliko izgledne šanse, ali i jednu vrlo neugodnu kontru gostiju – golman Slobode je u 25. minutu spasao čist pogodak. Ne mnogo bolja, ali de facto konkretnija igra crveno-crnih ipak je rezultirala golom. Efektnim udarcem sa ivice šesnaesterca, Tasić je zatresao mrežu u 38. Minutu.

49. 55. 62. minut, 1:3. Baš tako, iznenada. Ili ipak ne… Prečesto nam se dešavalo slično. Prvo je Tasić podleteo pod loše izveden prekid, nakon čega se akcija Kolubare lako razvila u gol. Šest minuta kasnije oštar centaršut sa desne strane leže na nogu gostujućeg napadača i Sloboda gubi. Nastavila se potpuna anarhija, pa Kolubara sramotno lako stiže i do trećeg gola. Neprijatnost doživljenu kao retko do sada, nije ublažio ni pogodak Milanovića u 82. minutu.

Eh…
Napred Sloboda!