Prva liga Srbije >>
Omladinska liga FSRZS >>
Kadetska liga FSRZS >>
Pionirska liga FSRZS >>
Košarka, Druga liga Srbije >>
Himne FK Sloboda >>
Smiler & FF - Freedom >>
Slobodine novine br. 1 >>
Slobodine novine br. 2 >>
Slobodine novine br. 3 >>
Slobodine novine br. 4 >>
 
 
05/14/2016 Nedovoljan bod
Zemun - Sloboda 1:1 (0:0). Još jedno sasvim pristojno izdanje Slobode na strani. Zemunci izjednačili, ali i propustili da trijumfuju u nadoknadi.


Na slici: Treća liga sve izvesnija.

Na kraju meča, najveći utisak ipak predstavlja klupa našeg tima, odnosno amaterizam koji se teško može videti i u nižim ligama. Stanje u kome se Sloboda nalazi, verodostojno je predstavio protokol u kome se nalazilo samo 15 fudbalera! Na teren, pred oko 500 gledalaca od kojih 30ak Užičana, izašao je sledeći sastav:

............................ Tasić ......................

Dolmagić ........ Babić ... Milekić ..... Marjanović

...................... Tasić ... Milanović ..............

Miličić ................. Vukojičić ............ Đorđević

............................ Emeka ......................

U nesadržajnijem prvom poluvremenu, posebno se izdvaja samo situacija iz 20. minuta. Nakon udarca domaćih, lopta pogađa u ruku Milekića, a sudija svira penal. Tasić brani šut upućen u levu stranu, te rezultat ostaje nepromenjen.

U nastavku igramo bolje. Prvo Tasić, a potom i Emeka pogađaju spoljni deo mreže. Dobra igra nagrađena je u 76. minutu. Vukojičić je uposlio Đorđevića koji ne stiže da uputi bolji udarac, ali se lopta od golmana odbija do Emeke koji donosi prednost Slobodi. Odmah smo se povukli, a to Zemunci koriste. Fudbaler domaćih sa desetak metara prebacuje gol. Šutirao je iz prve nakon opasnog centaršuta. Slede dve kontre Rosonera. Jednu je osujetio golman, a drugu pomoćni sudija, koji je čini se pogrešio kada je “digao” ofsajd. Šteta, Đorđević bi se i na ovoj utakmici upisao u strelce, a tim vretio nade za opstanak. Ovako su domaći u nadoknadi stigli do izjednačenja. Slična situacija kao u prethodno opisanoj prilici Zemunaca. Ovog puta ipak drugačiji ishod. Međutim lako je moglo doći i do potpunog preokreta, ali fudbaler zeleno-plavih neshvatljivo maši prazan gol iz neposredne blizine.

Eh…
Napred Sloboda!