Prva liga Srbije >>
Omladinska liga FSRZS >>
Kadetska liga FSRZS >>
Pionirska liga FSRZS >>
Košarka, Druga liga Srbije >>
Himne FK Sloboda >>
Smiler & FF - Freedom >>
Slobodine novine br. 1 >>
Slobodine novine br. 2 >>
Slobodine novine br. 3 >>
Slobodine novine br. 4 >>
 
 
09/25/2016 Grizi bre jako
Sloboda 1:0 (0:0) Odžaci. Srpljivom, ali agilnom igrom, Sloboda konstruisala nova tri boda. Perfektan “dupli program u Užicu”. U subotu nastavljamo pohod ka vrhu.

Na slici: Đerić postiže gol za pobedu.

Osim plasmana u narednu rundu kupa, crveno-crni su dobili i tim! Svima, a hvala Bogu i treneru, je bilo jasno da je danas na teren istrčao dobitni sastav:

..............................Tasić...........................

Miličić...............Vidić.......Nikolić.....Joksimović

...................Jeremić.............Vujić...............

..Nešović..............Vukmirović...........Nnamani.

.............................Đerić...........................

Izmene: Emeka – Vukmirović (83); Velemir – Nešović (90).

Iako rezultat nije bio toliko ubedljiv, igra je bila u najmanju ruku jednako dobra onoj iz utakmice sa OFKom. Sloboda je tokom čitavog meča imala inicijativu i gradila prilike za gol. Istina, nije ih bilo previše, jer je dobrim napadima nedostajao jednako dobar završni pas ili kvalitetan centaršut. U nastavku je dodatno dodat gas, pa se početkom drugog dela posle prodora i oštrog centaršuta Nnamanija, u prilici prvo našao Đerić, a posle čišćenja defanzivaca i Jeremić, koji je hvatao volej sa distance, ali je lopta išla pravo u golmana. Nagrada stiže u 67. minutu. Joksimovićeva ideja nije izgledala najbolje, ali posle kiksa odbrambenog igrača Odžaka, Đerić dolazi u dobru poziciju i postavlja, ispostaviće se, konačan rezultat. Prepuni samopouzdanja, Rosoneri nastavljaju sa napadačkom igrom. Rezultat takvog pristupa je činjenica da Odžaci i posle rezultatskog zaostatka nijednom nisu pripretili Tasiću.

Sloboda napreduje ka vrhu tabele, a u duelu sa konkurentima za najviši plasman se u naredne dve nedelje može naći i iznad crte.
Napred Sloboda!